سفارش تبلیغ
صبا ویژن
تقوای خداوند، اساس هر حکمتی است . [امام علی علیه السلام]
لوگوی وبلاگ
 

نویسندگان وبلاگ -گروهی
mortezarezaei(0)
لینک دلخواه نویسنده

آمار و اطلاعات

بازدید امروز :36
بازدید دیروز :4
کل بازدید :22656
تعداد کل یاداشته ها : 45
103/9/3
10:30 ص
موسیقی

بلنترین نقاط جهان (و آسیا) اورست، نپال-چین   8850 متر

بلندترین کوه در آفریقاکلیمانجارو، تانزانیا 5895 متر

بلندترین کوه قطب جنوبوینسون ماسیف 4897

بلندترین کوه در استرالیاکاسکیوسکو، 2228

بلندترین کوه در اروپاالبرن، روسیه 5642

بلندترین کوه در اروپای غربیمون بلان، فرانسه ایتالیا 4807 متر

بلندترین کوه در اقیانوسیهپانک جایا، گینه نو 5040 متر

بلندترین کوه در آمریکای شمالیمک کینلی، آلاسکا 6194 متر

بلنترین کوه در آمریکای جنوبیآکونکاگو، آرژانتین 6960 متر


  
  

"تاحقیقت کفش های خود را به پاکند، دروغ نیمی از جهان را زیر پا گذاشته است"

"شنا کردن در جهت جریان آب، از عهده ماهی مرده هم بر می آید"

"آنجا که همه مثل هم فکر می کنند ، هیچ کس خیلی فکر نمی کند ."

" برگ در انتهای زوال می افتد و میوه در ابتدای کمال ، بنگر که چگونه می افتی ؟"

"تفکر انسان مانند یک چتر نجات می باشد یعنی تنها زمانی می تواند کار کند که باز باشد"

"گابریل گارسیا مارکز: آدمی فقط در یک صورت حق دارد به دیگری از بالا نگاه کند و آن هنگامیست که بخواهد دست دیگری که بر زمین افتاده بگیرد تا او را بلند کند."

 


  
  

 

امارات متحده عربی پس از سالها ادعای بی‌اساس بر سر مالکیت جزایر طبیعی سه‌گانه تنب بزرگ، تنب کوچک و ابوموسی حالا در صدد ساخت 325 جزیره مصنوعی در آبهای خلیج فارس است که به گفته روزنامه «البیان» چاپ امارات برای احداث این پروژه‌ها میلیاردها دلار هزینه شده و بیشترین این پروژه‌ها متعلق به دوبی و در حدود 300 جزیره خواهد بود. بزرگترین این جزیره‌ها جزیره «السعدیات» در ابوظبی است که با وسعت 27 کیلومتر خواهد بود که برای احداث آن بیش از 100 میلیارد درهم هزینه خواهد شد. پروژه ساخت جزایر مصنوعی با شعار «مکانی بی‌نقض برای دور شدن از دنیا» شروع شده است که مجری این طرح، تشکیلات دولتی توسعه نخیل در دوبی است که قرار است 3 جزیره به شکل نخل با طول هر کدام 6 کیلومتر و یک جزیره بیضوی به شکل نقشه 5 قاره کره زمین به طول 9 کیلومتر و عرض 6 کیلومتر با بودجه 20 بیلیون دلار احداث کند. لذامدیریت امارات بر سواحل خلیج فارس 20 برابر می‌شود امارات متحده عربی در حال حاضر بخش کوچکی از سواحل خلیج فارس را که حدود 60 کیلومتر است در اختیار دارد و در مقابل ایران دارنده یک هزار و 880 کیلومتر از سواحل این دریا است. سلطان بن سلیم، مدیر پروژه جزایر مصنوعی می‌گوید با اتمام این پروژه‌ها سواحل امارات از 60 کیلومتر به یک هزار و 200 کیلومتر افزایش می‌یابد که به این ترتیب به نظر می رسد که کشور امارات در پی وسعت بخشیدن به خاک خود است.


  
  

  این گیاهان از دیر باز بعنوان یک منبع شگفت انگیز و با ارزش برای افراد عادی و دانشمندان تلقی می شده است. برای بسیاری از مردمانی که در مناطق جنوب شرقی آسیا و اقیانوسیه و کسانیکه در قسمتهای شرقی اقیانوس اطلس زندگی می کنند، دنیای مانگرو دنیای آشنایی می باشد. اگر چه بسیاری از مردم ساکن این مناطق، به این جنگلها فقط بعنوان باتلاق می نگرند و آنرا فقط محیطی برای زندگی پشه ها، حشرات و بسیاری از جانوران موذی بحساب می آورند، ولی اگر نگاهی متفکرانه به این مناطق داشته باشند خواهند دید که این مناطق دارای تواناییهای بسیار بالقوه ای نیز می باشند که آشنایی با این تواناییها می تواند در بهبود روند زندگی بسیار مفید باشد.جنگلهای مانگرو بعنوان یکی از غنی ترین اکوسیستمهای جهان تلقی می شود و دارای عملکردهای محیطی و اقتصادی بسیار مهمی می باشد. بطور کلان می توان استفاده از جنگلهای مانگرو را در دو دسته جامع و کلی طبقه بندی نمود. اول استفاده های غیر مستقیم از اکوسیستم جنگلهای مانگرو به فرم عملکردهای اکولوژیکی زنده و کاملاً طبیعی  نظیر کنترل فرسایش سواحل و حفاظت از مزینهای ساحلی، ثبات و پایداری رسوبات موجود در زمینهای ساخلی و خالص سازی و پاک سازی طبیعی آبهای ساحلی از مواد آلوده کننده و دوم مزایای اقتصادی بسیار متنوع و زیادی که این مناطقمی توانند داشته باشند


  
  

در حالت طبیعی کاهش دما با ارتفاع را داریم، یعنی ELR مثبت. حالت وارونگی حالتی است که افزایش دما با ارتفاع را داریم، یعنی ELR منفی. یعنی هوای گرم روی هوای سرد قرار می‌گیرد، که در این حالت جو به شدت پایدار است. وارونگی دما شاید بدترین حالت پراکندگی قائم آلاینده‌ها را نشان می‌دهد، زیرا تلاطم متوقف می‌شود و حرکات قائم جوی از بین می‌روند. پایه وارونگی ارتفاعی است که در آن نمایه قائم دما معکوس می‌شود و آن نقطه تغییر جهت منحنی است. پایه وارونگی ممکن است در سطح زمین قرار بگیرد (وارونگی سطح زمین) و اگر بالای سطح زمین قرار گیرد به آن Elevated or capping inversion می‌گویند. این وارونگی مانند درپوشی برای لایه مرزی جوی عمل کرده و از پخش قائم آلاینده‌ها جلوگیری می‌کند. قله وارونگی جایی است که لپس ریت مثبت به لپس ریت منفی تبدیل می‌شود و دما با ارتفاع افت پیدا می‌کند. شدت وارونگی تفاوت دما بین قله و پایه است، در حالی که عمق آن تفاوت ارتفاع بین پایه و قله می‌باشد.


  
  
   1   2   3   4   5   >>   >